Moringa Oleifera - Spring Pharma

Shop

Moringa Oleifera


L2,000.00

Moringa Oleifera është suplement në formë kapsulash, i përbërë nga pluhuri i bimës Moringa, i cili ndihmon funksionin tretësfluiditetin e sekrecioneve të bronkeverregullimin e procesit të djersitjesnormalizimin e qarkullimit të gjakutmetabolizmin e lipideve dhe balancimin e peshës trupore.

Description

Moringa Oleifera është suplement në formë kapsulash, i përbërë nga pluhuri i bimës Moringa, i cili ndihmon funksionin tretësfluiditetin e sekrecioneve të bronkeverregullimin e procesit të djersitjesnormalizimin e qarkullimit të gjakutmetabolizmin e lipideve dhe balancimin e peshës trupore.

Gjethet: të pasura me lëndë ushqyese siç është vitamina B, C dhe K. Proteinat dhe mineralet e bimës e bëjnë atë të njohur si “pema e mrekullive” për mbrojtjen e shëndetit.

Farat: vaji i të cilave është i pasur me Omega 36 dhe 9, është marrë për të favorizuar një mirëmbajtje të shëndetshme të organizmit.

Indikacionet:

 • Antioksidant dhe antiinflamator
 • Përmirëson funksionin digjestiv
 • Rrit fluiditetin e sekrecioneve bronkiale
 • E pasur me Omega 3, 6, 9
 • E pasur me vitamina B, C, A dhe K
 • Antibiotik natyral
 • Lufton hipertensionin arterial
 • Rregullator i djersitjes
 • Përmirëson qarkullimin e gjakut
 • Stimulon mbrojtjen imunitare
 • Rregullon sistemin hormonal
 • Rregullon metabolizmin e lipideve
 • Rekomandohet të merret një deri në dy kapsula në ditë, pas ushqimit.

Moringa Oleifera është e përshtatshme për vegjetarianët, nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 30 kapsula nga 450 mg