Rreth nesh - Spring Pharma

Rreth nesh

Mirë se vini në Spring Pharma

Në Spring Pharma, ne besojmë në fuqinë e parandalimit dhe kurimit me produkte që vijnë drejtpërdrejt nga natyra.Ne jemi të fokusuar të mbështesim nevojat e shëndetit të jetës moderne.

Përmes këtij angazhimi, ju duhet të ndiheni të sigurt për cilësinë, përkujdesjen dhe përzgjedhjen e çdo produkti me vlera të larta nutricionale pa bërë kompromis me cilësinë.

Përkushtimi ynë qëndron gjithashtu edhe ndaj përzgjedhjes së partnerëve seriozë të tregut europian dhe produkteve të cilësisë superiore, të cilat janë të testuara në mënyrë laboratorike nga laboratorët Aliveda  dhe Ekappa, duke u bazuar në prova shkencore të njohura për cilësitë e tyre shëndetësore dhe me përshtypje pozitive nga pacientët.

Formulimet tona sigurojnë efikasitet maksimal dhe përmbajnë aditivë minimalë.Kjo nuk është një punë e thjeshtë, por një pasion dhe përgjegjësi për gjithçka që përfshin kjo fushë në dobi të shëndetit mendor dhe atij fizik.

 

 

Vizioni ynë

Ofrimi i zgjidhjes më  natyrale për probleme që vështirësojnë përditshmërinë tuaj.

 

Misioni ynë

Misioni ynë është të sjellim pranë jush suplemente 100% natyrale, të sigurta dhe të fuqishme për të siguruar një shëndet të mirë fizik dhe mendor

Cilësi dhe rezultat i sigurtë

Përbërjet që ne ju ofrojmë janë me përbërje kryesisht natyrore, duke ju bërë të kuroni problemet e shëndetit tuaj, pa efekte anësore.

 

Cilësi
0
Siguri
0
Organike
0
Paketim
0
depo farmaceutike Spring pharma

kujdesi ynë

Për fëmijën tuaj

Advermis
Infeksione parazitare

Produkt me përmbajtje bimore dhe organike, të cilat kanë veprim antihelmintik shumë efektiv.

Manuka Sed Junior
Rrufa dhe bronkite

Suplement në formën e shurupit për fëmijë i përbërë nga: mjalti Manuka dhe ekstraktet bimore

Manuka Spray Junior
Mbrojtjen natyrale të organizmit.

Suplement për fëmijë i përbërë nga: mjalti Manuka, Resveratrol, Betaglukan dhe Sodium Jaluronato.

Immuno Algem Junior
Rritje natyrale e imunitetit

Suplement i përbërë nga ekstrakte bimësh, zink dhe vitaminë D.

Pulmovis
Sistemi imunitar

Produkt me origjinë bimore për stimulimin e sistemit imunitar.

Nucleo Immuno
Suplement me bazë nukleotidet

Suplement në formë flakonash të vegjël monodozë me bazë nukleotidet