KRYEFAQJA - Spring Pharma

Produkte organike

 Më e mira e  natyrës e ofruar në produktet tona. 

Cilësi e garantuar

Produkte të analizuara dhe testuara për rezultate të dukshme.

Pa gluten

Një dietë pa gluten është thelbësore për shumicën e njerëzve 

PRODUKTE NATYRALE
Spring Pharma ju sjell të gjitha suplementet natyrorale nga marka të besuara

Përse duhet të përdorim produkte natyrale për të gëzuar shëndet të plotë?

Suplementet natyrale përmirësojnë një sërë shqetësimesh në  shëndetin tonë – përfshirë probleme kardiovaskulare, humbjen në peshë, shëndetin e zorrëve etj. Baza për ndërtimin e tyre janë ekstraktet bimore, të cilat nuk japin efekte negative gjatë përdorimit.

Vitamine D, zink, Echinacea
PARTNERË TANË

Suplemente nga markat më të besuara në botë

Fokusi ynë është shëndeti juaj, mirëqenia e të afërmve tuaj, për këtë bashkëpunojmë me marka të besuara, për t’ju ofruar më të mirën.

Algem Natura është gjithnjë  në kërkim dhe zhvillim të suplementeve ushqimore, produkteve natyrore dhe fitoterapike që përmbajnë ekstrakte bimore dhe lëndë të para të zgjedhura. Kompania vazhdimisht zhvillon projekte dhe bashkëpunime të reja që synojnë promovimin e shëndetit dhe zhvillimin e formulave specifike për krijimin e produkteve moderne dhe efektive që rrisin mirëqenien e njeriut.

Perrery Farmaceutici S.r.l. është një kompani farmaceutike italiane e themeluar në vitin 2003. Ajo është e angazhuar në kërkimin, zhvillimin, dhënien / marrjen e licencave në tregun e barnave dhe suplemementeve natyrore të ushqimit.

Ne ju ofrojmë zgjidhjen më natyrale për probleme që vështirësojnë përditshmërinë tuaj, si dhe ju sjellim produktet më të mira për forcimin e imunitetit.