Manuka - Spring Pharma
Më të mirat e natyrës për shëndetin tuaj

Suplemente të përbëra nga mjalti Manuka

Kombinimi i mjaltit manuka dhe i ekstrakteve bimore formojnë suplementin që do t’ju ndihmojë të ruani shëndetin duke ia besuar atë forcës së natyrës