February, 2018 - Spring Pharma

Monthly Archives: February 2018

Mediat Sociale

by in Uncategorized February 27, 2018

Të moshuarit që përdorin rregullisht mediat sociale për të qenë në kontakt me familjen dhe miqtë vuajnë më pak nga simptomat e depresionit dhe vetmia, si dhe kanë memorie më të fortë dhe jetë më të gjatë sesa bashkëmoshatarët e tyre që nuk i përdorin ato. Ky është rasti për të thënë: Rroftë teknologjia! .