Përdorimi i shegës - Spring Pharma

Blog

Përdorimi i shegës

by in Uncategorized February 27, 2018

Është një nga frutat më të shëndetshëm dhe jo më kot është quajtur fruta e Parajsës. Është quajtur e tillë pasi është fruta më e përmendur në librat teologjikë.

Shega ka veti antioksiduese, antivirale dhe antitumorale dhe thuhet se është një burim i shkëlqyer i vitaminave, A, C dhe E, si dhe acidit folik.

Shega është e njohur gjithashtu edhe për
• parandalimin e sëmundjeve të zemrës
• forcimin e imunitetit
• parandalimin e plakjes së organizmit dhe lëkurës
• parandalimin e qelizave të dëmshme në organizëm
• për uljen e kolesterolit në gjak dhe presionin e gjakut