2018 - Spring Pharma

Yearly Archives: 2018

Mediat Sociale

by in Uncategorized February 27, 2018

Të moshuarit që përdorin rregullisht mediat sociale për të qenë në kontakt me familjen dhe miqtë vuajnë më pak nga simptomat e depresionit dhe vetmia, si dhe kanë memorie më të fortë dhe jetë më të gjatë sesa bashkëmoshatarët e tyre që nuk i përdorin ato. Ky është rasti për të thënë: Rroftë teknologjia! .