Glycem Control - Spring Pharma

Glycem Control


L2,600.00

Glycem Control është suplement i përbërë nga ekstraktet e thata të Gymnema (Gymnema sylvestre R), Ulivo (Olea Europea L), Galega (Galega Officinalis L) dhe Fieno greco (Trigonella fœnum-græcum L) që ndihmojnë metabolizmin e karbohidrateve.

Description

Glycem Control është suplement i përbërë nga ekstraktet e thata të Gymnema (Gymnema sylvestre R), Ulivo (Olea Europea L), Galega (Galega Officinalis L) dhe Fieno greco (Trigonella fœnum-græcum L) që ndihmojnë metabolizmin e karbohidrateve.

Prania e vitaminës E mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Indikacionet:

  • Intoleranca e dëmtuar ndaj glukozës
  • Trajtim shtesë i diabetit mellitus
  • Antioksidant
  • Ul nivelin e kolesterolit

Përdorimi:

Këshillohet të merret 2 tableta në ditë përpara vaktit.

Glycem Control është i përshtatshëm për vegjetarianët, nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 60 tableta 650 mg.