Ansyogem - Spring Pharma

Shop

Ansyogem


L2,400.00

Ansyogem është një suplement në formë kapsule i përbërë nga: Peptidet Marini dhe ekstraktet e bimëve Bluenesse (Melissa officinalis L.), Griffonia (Griffonia Simplicifolia) dhe Sensoril (Withania somnifera (L.), të cilat ndihmojnë relaksimin dhe mirëqenien mendore.

Description

Ansyogem është një suplement në formë kapsule i përbërë nga: Peptidet Marini dhe ekstraktet e bimëve Bluenesse (Melissa officinalis L.), Griffonia (Griffonia Simplicifolia) dhe Sensoril (Withania somnifera (L.), të cilat ndihmojnë relaksimin dhe mirëqenien mendore.

Stresi është një përgjigje psikofizike që e vendos organizmin në një përgjigje të ekzagjeruar. Kur gjendemi në këtë situatë, trupi ynë reagon menjëherë duke çliruar adrenalinë. Si pasojë rritet frekuenca kardiake dhe performanca. Por në disa raste, kur faktorët stresues janë te ekzagjeruar dhe/ose të zgjatur mund të ndodhin çrregullime si:

  • Ankthi
  • Depresioni
  • Takikardia
  • Pagjumësia
  • Çrregullimet degjestive

Prej shumë vitesh njihen dhe përdoren me efikasitet bimë që favorizojnë relaksimin dhe rritjen e humorit. Studimet e fundit i kanë vënë vëmendje të veçantë peptideve marine dhe ekstrakteve të bimëve Withania Somnifera dhe Melissa officialis.

Kërkimet nga Algem Natura kanë zhvilluar Ansyogem, një produkt natyral i përbërë nga Peptidet marine (Protizen), Melissa dhe Grifonia të nevojshëm në të gjitha rastet që nevojitet një ndërhyrje që favorizon qetësinë, relaksimin dhe një tonus normal të humorit.

Rekomandohet të merret një deri në dy kapsula në ditë.

Ansyogem nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi: blister, 30 kapsula