Algem Cholesterol - Spring Pharma

Algem Cholesterol


L2,200.00

Algem Cholesterol është suplement i përbërë nga: orizi i kuq i fermentuar, ekstraktet e bimëve Berberis (Berberis Aristata DC), Cardo Mariano (Silybum Marianum G), Cassia nomame (Cassia mimosoides L.), acidi folik dhe vitamina E.

Description

Algem Cholesterol është suplement i përbërë nga: orizi i kuq i fermentuar, ekstraktet e bimëve Berberis (Berberis Aristata DC), Cardo Mariano (Silybum Marianum G), Cassia nomame (Cassia mimosoides L.), acidi folik dhe vitamina E.

Monakolina K e orizit të kuq ndihmon në mbajtjen e nivelit normal të kolesterolit në gjak. Veprimi sinergjik i ekstrakteve të bimëve të tjera të përdorura në produkt (BerberisCardo marianoCassia Nomame) ndihmojnë tretjen dhe funksionin normal të mëlçisë, si edhe metabolizmin e triglicerideve.

Vetitë:

  • Ul nivelin e kolesterolit në gjak
  • Ul trigliceridet
  • Përmirëson tretjen dhe funksionin hepatik

Përdorimi:

Këshillohet të merret një kapsulë në ditë pas vaktit.

Shënim. Algem Cholesterol është e përshtatshme për vegjetarianët, nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi: 30 kapsula