Manuka Spray Junior - Spring Pharma

Manuka Spray Junior

Algem Manuka Spray Junior është një suplement për fëmijë i përbërë nga: mjalti Manuka, Resveratrol, Betaglukan dhe Sodium Jaluronato.

Mjalti i përdorur vjen nga zonat e pakontaminuara të Zelandës së re,me një indeks metilik 500 dhe një aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me një aktivitet antibakterial të lartë.

Për më tepër prezenca e Propolis HRD ndihmon në mbrojtjen natyrale të organizmit.

Indikacionet dhe përdorimi

Indikacionet:

Stomatitet

Aftet

Tonsilitet

Faringitet

Përdorimi:

Rekomandohet dy shkrepje (sprucime), dy deri në tre herë në ditë.

Algem Natura Spay Junior nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 30ml.