Relax Night - Spring Pharma

Shop

Relax Night


L2,200.00

Algem Relax Night është një suplement që përmban ekstrakte të thatha të Withania dhe balsamit të limonit, të cilat nxisin relaksimin dhe mirëqenien mendore.

Description

Algem Relax Night është një suplement që përmban ekstrakte të thatha të Withania dhe balsamit të limonit, të cilat nxisin relaksimin dhe mirëqenien mendore.
Lulja e pasionit ndihmon relaksimin mendor dhe çrregullimet e gjumit në gjendjet e stresit.
Withania Somnifera është përdorur për më shumë se 3000 vjet për të lehtësuar stresin, për të rritur nivelet e energjisë dhe për të përmirësuar përqendrimin.
Studimet kanë treguar se ajo mund të ndihmojë në uljen e niveleve të kortizolit. Kjo veti i dedikohet përqendrimit të lartë të Withanolides në këtë bimë.
Grupi i pacientëve që kanë përdorur Withania Somnifera është vënë re se u është reduktuar me 30% niveli i kortizolit në gjak.
Studime të tjera kanë raportuar se ajo ul nivelet e stresit duke rregulluar sinjalet kimike në sistemin nervor.
Algem Relax Night rekomandohet në gjendje të tilla si:
● Nervozitet i shtuar
● Çrregullime të gjumit
● Pagjumësi
● Irritabilitet
● Stres mendor
● Ankth
● Palpitacione dhe situata të tjera psikomotore me natyrë emocionale
● Stresi posttraumatik dhe emocional.
Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.
Blister me 30 kapsula
E përshtatshme per veganët.
Pa gluten, pa laktozë, pa ëmbëlsues.