Manuka Spray - Spring Pharma

Shop

Manuka Spray


L1,400.00

Algem Manuka Spray është një suplement i përbërë nga: mjalti Manuka, Resveratrol, Betaglucan, Hialuranate natriumi dhe ekstrakte të farave të Pampelmos (Qitros dhe Paradisi macfad).

Description

Algem Manuka Spray është një suplement i përbërë nga: mjalti Manuka, Resveratrol, Betaglucan, Hialuranate natriumi dhe ekstrakte të farave të Pampelmos (Qitros dhe Paradisi macfad).

Mjalti i përdorur vjen nga zonat e pakontaminuara të Zelandës së Re, me një indeks metilik 500 dhe një aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me një aktivitet antibakterial të lartë.

Për më tepër prania e Propolis HRD ndihmon në funksionimin e mirë të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes dhe mbron organizmin në mënyrë natyrale.

Indikacionet:

  • Stomatitet
  • Aftet
  • Tonsilitet
  • Faringitet
  • Xerostomia

Rekomandohen dy shkrepje (sprucime), dy deri në tre herë në ditë.

Algem Manuka Spray nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 30 ml.