Manuka Sed - Spring Pharma

Shop

Manuka Sed


L1,400.00

Algem Manuka Sed është një suplement në formën e shurupit i përbërë nga: mjalti Manuka dhe ekstraktet bimore të Altea (Althæa officinalis), (Plantago major L), Timo (Thymus vulgaris), (Citrus xParadisi Macfad) dhe vitamina C që ndihmojnë në funksionimin e mirë të rrugëve të frymëmarrjes në rastet e kollës së thatë dhe me sekrecione.

Description

Algem Manuka Sed është një suplement në formën e shurupit i përbërë nga: mjalti Manuka dhe ekstraktet bimore të Altea (Althæa officinalis), (Plantago major L), Timo (Thymus vulgaris), (Citrus xParadisi Macfad) dhe vitamina C që ndihmojnë në funksionimin e mirë të rrugëve të frymëmarrjes në rastet e kollës së thatë dhe me sekrecione.

Mjalti Manuka vjen nga zonat e pakontaminuara të Zelandës së Re, me një indeks metilik 500 dhe një aktivitet mesatar prej 15+, i cili është ekuivalent me një aktivitet të lartë antibakterial.

Prania e Altea Officinalis ndihmon në shkrirjen e mukusit të membranave të rrugëve respiratore dhe Timo (Thymus vulgaris) ndihmon në lubrifikimin e sekrecioneve të bronkeve.

Plantago major L. siguron një veprim lehtësues dhe zbutës për rrugët e frymëmarrjes, ndërkohë që farat e Pampelmos (Qitros dhe Paradisi Macfad) janë të njohura për vetitë e tyre antimikrobiale.

Indikacionet:

  • Rrufa e zakonshme (common cold)
  • Trakeobronkite
  • Bronkiti akut
  • Pneumonia
  • Riakutizimi i bronkitit kronik
  • Bronkoektazisë
  • Acarimet e Astma bronkiale

Rekomandohet të merret 5/10 ml të matur me një lugë 2 – 3 herë në ditë.

Meqenëse është një produkt natyral, mund të precipitojë në fund. Këshillohet të tundet përpara përdorimit.

Algem Manuka Sed nuk
përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 200ml