Manuka Flu Relief - Spring Pharma

Shop

Manuka Flu Relief


Algem manuka Flu Relief është një suplement i përberë nga: mjalti Manuka dhe vaji i tij esencial, ekstraktet bimore të frutave elderberry (Sambucus nigra L), vaji esencial Eucaliptus (Eucalyptus Globulus Labill) dhe vaji bimor esencial (Melaleuca Alternifolia Chell). Ai ndihmon në përmirësimin e funksionit të rrugëve të frymëmarrjes në rastet e infeksioneve të tyre. Kombinimi i vajit esencial Manuka me vajin bimor esencial (Melaleuca Alternifolia Chell) i jep produktit veti antibakteriale.

Description

Algem manuka Flu Relief është një suplement i përberë nga: mjalti Manuka dhe vaji i tij esencial, ekstraktet bimore të frutave elderberry (Sambucus nigra L), vaji esencial Eucaliptus (Eucalyptus Globulus Labill) dhe vaji bimor esencial (Melaleuca Alternifolia Chell). Ai ndihmon në përmirësimin e funksionit të rrugëve të frymëmarrjes në rastet e infeksioneve të tyre. Kombinimi i vajit esencial Manuka me vajin bimor esencial (Melaleuca Alternifolia Chell) i jep produktit veti antibakteriale.

Indikacionet:

  • Infeksionet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes
  • Rrufa e zakonshme (common Cold)
  • Faringitet
  • Laringitet
  • Rinosinusitet
  • Trakeobronkitet

Produkti ofrohet në formë të lëngshme. Këshillohet të merret 5 ml (ekuivalente me dy lugë kafeje) i holluar në një gotë me ujë të ngrohtë ose të ftohtë. Ka shije të ëmbël.

Ruhet në një vend të ftohtë dhe të thatë, larg nga nxehtësia.

Meqenëse është një produkt natyral dhe mund të precipitojë në fund, këshillohet të tundet përpara përdorimit.

Algem Manuka Flu Relief nuk përmban gluten dhe laktozë.

I paketuar në 50ml.