Relax Night - Spring Pharma

Relax Night

Algem Relax Night është një suplement që përmban ekstrakte të thatha të Withania dhe balsamit të limonit, të cilat nxisin relaksimin dhe mirëqenien mendore.
 
Lulja e pasionit ndihmon relaksimin mendor dhe çrregullimet e gjumit në gjendjet e stresit.
 
Withania Somnifera është përdorur për më shumë se 3000 vjet për të lehtësuar stresin, për të rritur nivelet e energjisë dhe për të përmirësuar përqendrimin.
Studimet kanë treguar se ajo mund të ndihmojë në uljen e niveleve të kortizolit. Kjo veti i dedikohet përqendrimit të lartë të Withanolides në këtë bimë.
Grupi i pacientëve që kanë përdorur Withania Somnifera është vënë re se u është reduktuar me 30% niveli i kortizolit në gjak.
 
Studime të tjera kanë raportuar se ajo ul nivelet e stresit duke rregulluar sinjalet kimike në sistemin nervor.
 
Algem Relax Night rekomandohet në gjendje të tilla si:
 
● Nervozitet i shtuar
● Çrregullime të gjumit
● Pagjumësi
● Irritabilitet
● Stres mendor
● Ankth
● Palpitacione dhe situata të tjera psikomotore me natyrë emocionale
● Stresi posttraumatik dhe emocional.
Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.
 
Blister me 30 kapsula
E përshtatshme per veganët.
 
Pa gluten, pa laktozë, pa ëmbëlsues.