Nucleo Immuno - Spring Pharma

Nucleo Immuno

Nucleo Immuno është suplement në formë flakonash të vegjël monodozë me bazë nukleotidet.

Nukleotidet janë elementet themelore të acidit nukleik (ADN dhe ARN), të cilat sigurohen nga Saccharomyces Cerevisi.

FOS: oligosaharidet e frutave janë fibra të tretshme me efekt prebiotik, të cilat kanë veprim dobiprurës kundrejt mikrobitës intestinale, duke mbrojtur biodiversitetin dhe funksionimin e saj.

Pasi merret, FOS arrin në cekum dhe kolon thuajse e pandryshuar, ku në mënyrë selektive stimulon rritjen dhe aktivitetin metabolik të baktereve saprofite.

6 mld fermente të tindalizuara/flakona trajtohen në nxehtësi të caktuar duke i “inaktivizuar” bakteret në mënyrë të tillë që ato nuk mund metabolizojnë dhe të riprodhohen. Kontributi i tyre përbën bazën në nivelin intestinal për rikonolizimin e florës simbiotike dhe frenimin e zhvillimit të baktereve të dëmshme.

Përdorimi: merret një flakon në ditë, larg vakteve. Për fëmijët e moshës 3 deri në 12 vjeç rekomandohet të hollohet me ujë të ftohtë ose të vakët.

Indikacionet dhe përdorimi


Indikacionet:
  • Ribalancimin e florës bakteriale intestinale (diarre, shoqërim i terapisë me antibiotikë)
  • Funksionimin e sistemit imunitar (imunomodulator)
  • Rregullimin e tranzitit intestinal
  • Meteorizëm të shtuar
Përdorimi:

Duke qenë se është një produkt natyral mund të precipitojë në fund. Këshillohet të tundet përpara përdorimit.

Nucleo Immuno nuk përmban gluten.

Paketimi 10 flakona të vegjël nga 10 ml.