Manuka Sed Junior - Spring Pharma

Manuka Sed Junior

Algem Manuka Sed Junior është një suplement në formën e shurupit për fëmijë i përbërë nga: mjalti Manuka dhe ekstraktet bimore të Altea (Althæa officinalis), (Plantago major L), Adhatoda vasika (Adhatoda Vasica Nees) dhe Timo (Thymus vulgaris), që ndihmojnë në përmirësimin e funksionit të rrugëve të frymëmarrjes në rastet me kollë të thatë dhe me sekrecione.

Mjalti i përdorur vjen nga zonat e pakontaminuara të Zelandës së Re, me një indeks metilik 500 dhe një aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me një aktivitet antibakterial të lartë.

Prania e Altea-s ndihmon funksionimin e mukozave të membranave të rrugëve të frymëmarrjes ndërkohë që Timo dhe Adhatoda Vasika ndihmojnë në lubrifikimin e sekrecioneve bronkeve.

Adhatoda Vasika: përbërësit aktivë të gjetur në gjethet e bimës Adhatoda kanë veti bronkodilatatore. Bima rrit fluiditetin e sekrecioneve bronkiale dhe funksionimin e mirë të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Plantago Major ka një veprim zbutës dhe lehtësues në rrugët e frymëmarrjes.

Indikacionet dhe përdorimi

Indikacionet:

  • Rrufa e zakonshme (common cold)
  • Rinosinusitet
  • Trakeobronkitet
  • Bronkiti akut
  • Pneumonia
  • Acarimet e astmës bronkiale

Përdorimi

Këshillohet të merret 5/10 ml të matur me një lugë, dy deri në tre herë në ditë.

Meqenëse është një produkt natyral mund të precipitojë në fund. Këshillohet të tundet përpara përdorimit.

Algem Natura Sed Junior nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 200 ml.