Immuno Algem - Spring Pharma

Immuno Algem

Immuno Algem është suplement i përbërë nga përzierja e tri llojeve të Echinacea (Echinacea Purpurea M), (Echinacea Pallida B) dhe (Echinacea Angustifolia Dc), Tabebuia (Tabebuia Avellanedæ L.), Andrographis (Andrographis Paniculata N) dhe Uncaria (Uncaria Tomentosa W), të cilat ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar me një veprim imunostimulator që favorizon mbrojtjen naturale të organizmit.

Prania e Rosa canina (Rosa Canina L) në produkt kryen një veprim mbështetës dhe rigjenerues të imunitetit.

Indikacionet:

  • Reduktimi i simptomave dhe profilaksi ndaj të ftohurit
  • Rrufa e zakonshme (common cold)
  • Infeksionet e traktit të sipërm respirator
  • Trajtim shtesë i terapisë në rastet e infeksioneve virale dhe bakteriale
  • Infeksione të traktit urinar
  • Kandidozë vaginale
  • Imunostimulant

Përdorimi:

Rekomandohet të merret 1-2 kapsula në ditë, në mëngjes ose drekë.

Immuno Algem është i përshtatshëm për vegjetarianët, nuk përmban gluten dhe laktozë

Paketimi 30 kapsula
400 mg