Immuno Algem Junior - Spring Pharma

Immuno Algem Junior

Immuno Algem Junior është suplement i përbërë nga ekstrakte bimësh, zink dhe vitaminë D. Përzierja e tri llojeve të Echinacea (Purpurea, Pallida and Angustifolia) ndihmojnë mbrojtjen natyrale të organizmit, kurse zinku dhe vitamina D ndihmojnë në ruajtjen e funksionimit normal të sistemit imunitar. Prania e Rosa canina (Rosa Canina L) kryen një veprim mbështetës dhe rigjenerues.

Ndihmon tranzitin intenstinal dhe ka funksion antioksidant.

Elderberry (Sambucus Nigra L), ndihmon organizmin në aftësinë e tij për të rregulluar temperaturën, shëndetin e rrugëve të sipërme respiratore dhe forcat natyrale mbrojtëse.

Indikacionet dhe përdorimi

  • Rregullon procesin e djersitjes
  • Favorizon fluiditetin e sekrecioneve bronkiale
  • Përmirëson funksionimin e aparatit të sipërm të frymëmarrjes
  • Mbështet mbrojtjen natyrale të organizmit.
  • Black Currant (Ribes nigrum) ndihmon në mirëfunksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes dhe Astragalus (Astragalo Membranaceus Bung) ka efekt tonizues për organizmin.

Përdorimi

Nga mosha 3-6 vjeç rekomandohet të merret 10 ml në ditë. Pas moshës 6-vjeçare rekomandohet 15-20 ml në ditë.

Duke qenë se është produkt natyral dhe mund të precipitojë në fund, këshillohet të tundet përpara përdorimit.

Immuno Algem Junior nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 200 ml