Garcinia & Reishi Complex – Spring Pharma

Garcinia & Reishi Complex

Garcinia & Reishi Compex është një suplementi përbërë me ekstraktin e thatë të Garcinia (Garcinia Cambogia) dhe Reishi (Ganoderma Lucidum).

Garcinia favorizon:

  • Balancën e peshës trupore
  • Kontrollin e ndjesisë së urisë
  • Metabolizmin e lipideve

Veprimi i Garcinia-s ndihmohet nga Fungusi Reishi që njihet për vetitë e shumta dobiprurëse për organizmin si:

  • Antioksidant
  • Antiinflamator
  • Adaptiv

Tonizues i metabolizmit dhe i funksionimit të mirë të traktit tretës.

Rekomandohet një kapsulnë dreke dhe një në darkë para vaktit.

Garcinia & Reishi Compex është i përshtatshëm për vegjetarianët, nuk përmban gluten dhe laktozë.

Paketimi 60 tableta nga 1000mg.