Dol Gem – Spring Pharma

Dol Gem është një suplement që përmban glukozaminë vegjetale dhe ekstrakte bimore të Devil’s

Claw (kthetra e djallit) dhe Boswellia (temjani) që janë shumë të dobishëm në rastet e dhimbjeveartikulacioneve.

Vitamina C nga Rosa Canina (trëndafili i egër) kontribuon në sintezën normale të kolagjenit që mbështet funksionet normale të kërcit. Xhenxhefili ndihmon në lirimin e tensionit të lokalizuar në kyçe dhe shafrani i Indisë, përveç karakteristikave të tij përfituese, ka edhe veti të rëndësishme antioksiduese.

 Indikacionet:

  • Artritet
  • Osteoartrozat
  • Artropatitë inflamatore
  • Artropatitë degjenerative

Mënyra e përdorimit:

Nga një 1 kapsulë dy herë në ditë

 Paralajmërime:

Mbajeni larg fëmijëve nën moshën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Shmangni përdorimin në rast të mbindjeshmërisë së njohur ndaj një ose më shumë nga përbërësit. Gratë shtatzëna dhe ato që ushqejnë të vegjlit me gji duhet të kërkojnë këshilla të mëtejshme mjekësore.

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë.

Ndërveprimet:

Nuk ka ndërveprime të njohura në lidhje me përdorimin e produktit në dozën e rekomanduar.

Paketimi:

60 kapsula