December, 2020 - Spring Pharma

Monthly Archives: December 2020

“Një fëmijë me vetëbesim zotëron armën më të fuqishme për t’i bërë ballë jetës”|Ariadne Brill

by in Uncategorized December 24, 2020

Shpeshherë është shumë e lehtë të kuptosh se kur një fëmijë ndihet ose jo mirë me veten e tij.Në këtë kuptim, ideja e të ndjerit mirë me veten tonë përkufizohet si “vetëvlerësim”. Fëmijët me vetëvlerësim shfaqin disa karakteristika: ● ndihen të pëlqyer dhe të pranuar● ndihen të sigurt● ndihen krenarë për atë që bëjnë● mendojnë […]

Festat nuk vijnë pa mandarinat

by in Uncategorized December 23, 2020

7 arsye se pse duhet t’i konsumojmë mandarinat 1. Luftojnë kancerin Sipas studimeve, mandarinat ulin rrezikun e kancerit të mëlçisë dhe atij të gjirit. 2. Ulin nivelin e kolesterolit Antioksidantët e pranishëm në mandarina ulin nivelin e kolesterolit të dëmshëm dhe nxisin kolesterolin e dobishëm. Ato përmbajnë gjithashtu fibra që ndihmojnë në pastrimin e arterieve […]